ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 20% ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ!!!

Αυξημένες είναι οι τιμές των προϊόντων που σχετίζονται με το φετινό πασχαλινό τραπέζι, τουλάχιστον κατά 20% σε σχέση με πέρσι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο μικροπωλητών του νομού Σερρών Άγγελο Καλαϊτζή, οι τιμές στα λαχανικά θα παρουσιάσουν αύξηση τη Μεγάλη Εβδομάδα, όχι λόγω έλλειψης προϊόντων - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - αλλά «λόγω εορτών». Ενδεικτικά και δια του λόγου το αληθές, οι μεγάλες ντομάτες από 1,30 ευρώ το κιλό που ήταν πέρσι, φέτος θα φτάσουν τα 1,65 και οι μικρές, από 80 λεπτά το 2009 θα φτάσουν το φετινό πάσχα στα 1,25.
Επίσης, το μαρούλι από 80 λεπτά το κιλό θα… αναρριχηθεί στα 1,20 ευρώ, τα λεμόνια από 1 ευρώ θα «αγγίξουν» τα 1,80 το κιλό, ενώ οι πατάτες από 60 λεπτά θα πωλούνται 75 λεπτά το κιλό. Μάλιστα, οι αυξήσεις δε σταματούν στα λαχανικά. Ανοδική πορεία καταγράφουν και οι τιμές για τα αρνάκια και τα κατσικάκια. Όπως είπε ο πρόεδρος κρεοπωλών του νομού Σερρών Δημήτρης Παντόφλατζης, φέτος οι τιμές των ντόπιων κρεάτων θα κυμανθούν γύρω στα 10,50 ευρώ το κιλό για τα αρν
Keywords
Τυχαία Θέματα