ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΤΑ,ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ;;;

ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...

Αναφορές,
που προκύπτουν από τις απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ των νονών της νύχτας, οι οποίες εμπλέκουν και την τρομοκρατία στην υπόθεση και ειδικότερα τη «Σέχτα Επαναστατών», περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό προς τις δικαστικές αρχές, σε συνομιλία ενός από τους μπράβους με τον αρχηγό της μιας ομάδας, σχετικά με τον αρχηγό άλλης ομάδας, έγκλειστο των φυλακών, με τον οποίο είχαν θανάσιμη έχθρα, ο συγκεκριμένος νονός λέει ότι «γνωρίζει πως ο Τ. και ο Α. προμηθεύανε τη Σέχτα με όπλα».

Σημειώνεται ότι και οι δύο αυτοί, που υποτίθεται ότι είχαν σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση, ήταν μέλη της ομάδας του φυλακισμένου μεγαλοκακοποιού.

Η ίδια ομάδα, σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται σε μία από τις τρεις επιστολές «καταγγελίες», από τις οποίες ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας τον Οκτώβριο του 2009, απειλούσε όσους εκβίαζε ότι είχε σχέση με τρομοκρατική οργάνωση, προκειμένου να τους αναγκάσουν να υποκύψουν στους εκβιασμούς.

Αυτά βέβαια θα διερευνηθούν από την ανάκριση η οποία διενεργείται.

Σταύρος Μαλαγκονιάρης-ΕΘΝΟΣ-2/4/2011

ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα