Ανεργος στη ρωμη,προσπαθησε να πυροβολησει πολιτικουσ-η αγανακτηση πλεον δεν θα χτυπαει κατσαρολες.θα πυροβολει.


ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΘΥΜΟ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ...ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ "ΜΑΣΤΙΓΑ" ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Πρόθεση να πυροβολήσει πολιτικούς είχε ο 49χρονος
άνεργος από την Καλαβρία που άνοιξε πυρ την Κυριακή έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι στη Ρώμη, την ώρα που σε απόσταση ενός χιλιομέτρου ορκιζόταν εντός της αίθουσας του Κυρηνάλιου Μεγάρου η νέα κυβέρνηση υπό τον Ενρίκο Λέτα.
«Βλέποντας ότι δεν μπορούσε να προσεγγίσει πολιτικούς χτύπησε τους καραμπινιέρους» δήλωσε ο εισαγγελέας που ανέκρινε τον 49χρονο διαζευγμένο άνεργο Λουίτζι Πρέιτι από την Καλαβρία, κάνοντας λόγο για έναν απελπισμένο άνδρα που δεν φαίνεται ωστόσο προσωπικότητα ψυχικά ασταθής.
«Είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλά προβλήματα που έχασε τη δουλειά του, τα έχασε όλα, και αναγκάστηκε να επιστρέψει στους γονείς του. Ήταν απελπισμένος. Ήθελε να χτυπήσει πολιτικούς, αλλά βλέποντας ότι δεν μπορούσε να τους προσεγγίσει πυροβόλησε τους καραμπινιέρους» ανέφερε ο εισαγγελέας Πιερφιλίπο Λαβιάνι.
Keywords
Αναζητήσεις
χτυπουν κατσαρόλες
Τυχαία Θέματα