ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!!

 ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΥΠΟΘΉΚΕΥΣΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
Για ακραία στοιχεία που ενσωματώνονται με τους «αγανακτισμένους» πολίτες και βάλλουν κατά της κυβέρνησης έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, σχετικά με το χθεσινοβραδινό συμβάν στην Κέρκυρα.
Όπως
ανέφερε "αυτό που έγινε στην Κέρκυρα, να συνεδριάζει μία Επιτροπή Ελλήνων βουλευτών, με Ευρωπαίους βουλευτές μέλη της Επιτροπής Μετανάστευσης, που σημαίνει ανθρώπινα δικαιώματα και να πετροβολούνται Ευρωπαίοι βουλευτές, νομίζω ότι αυτό κάθε άλλο παρά απλή έκφραση της αγωνίας και της ανησυχίας των πολιτών είναι".
Έκανε λόγο για στοιχεία που δεν θέλουν να υπάρχει και να λειτουργεί το κοινοβουλευτικό σύστημα και ενσωματώνονται με τον απλό κόσμο. Πρόσθεσε ακόμα πως "δεν θα μας υποχρεώσει κανείς να σταματήσουμε να βγαίνουμε, να σταματήσουμε να υπάρχουμε ως κοινοβουλευτικό σύστημα".
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα