ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…

Απέκλεισε το ενδεχόμενο απολύσεων ή νέων μειώσεων στους μισθούς στο Δημόσιο η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι μια τέτοια επιλογή δε θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση των υποχρεώσεών μας, αλλά αντιθέτως θα επιδείνωνε την κατάσταση.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στις δυσκολίες κατάρτισης και εκτέλεσης του προϋπολογισμού. «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ο προϋπολογισμός
είναι εξαιρετικά δύσκολος και να συνταχθεί και να εφαρμοστεί. Τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν είναι σε δύο κατευθύνσεις, στην ανάγκη περικοπών, αλλά και προς την κατεύθυνση της αναδιοργάνωσης της οικονομίας», επισήμανε.

Η εφαρμογή του μνημονίου δεν αρκεί από μόνη της, τόνισε η υπουργός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ληφθούν μέτρα, τα οποία, όπως είπε, θα υποστηρίξουν έστω και στα όρια των υποχρεώσεών μας κλάδους οι οποίοι είναι πολύ ουσιαστικοί για την οικονομία.

ΠΡΕΖΑ TV
17-11-2010
Keywords
Τυχαία Θέματα