Αστυνομικο παρεσυρε το βραδυ με το οχημα του ο κιμων κουλουρης. λιγο αργοτερα αφεθηκε ελευθεροσ!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟΙ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυμάτισε τα μεσάνυχτα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης, επί της Καλλιρρόης
και Βουλιαγμένης.
Ολα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί βλέποντας μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη επί της Μιχαλακοπούλου τον ακολούθησαν για να τον σταματήσουν λίγο αργότερα σε φανάρια επί της Καλλιρρόης.
Τότε ο πρώην υπουργός προέβη σε έναν καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι του δήλωναν ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο,
Οταν ένας από τους αστυνομικούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κίμων Κουλούρης γύρισε έβαλε μπρος τη μηχανή και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.
Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισιαριαννής με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία.
Λίγο αργότερα ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος! Σύμφωνα με την αστυνομία σε βάρος του Κ.Κουλούρη σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά τονίζεται πως για ελαφρύ τραυματισμό δεν προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία.
http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=31815
ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα