ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ-ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΜΙΖΕΣ ΚΤΛ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ...

Ποιοι βρίσκονται στη λίστα του Μεγάρου Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες
βολιδοσκοπήθηκαν για να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση "σωτηρίας"
Η ώρα των τεχνοκρατών

Στελέχη με υψηλή εξειδίκευση, πιστοποιητικά αποτελεσματικότητας και ισχυρές γνωριμίες στα πολιτικά και κυρίως τα τεχνοκρατικά δρώμενα της Ευρώπης και της Αμερικής, καλούνται να υλοποιήσουν το δύσκολο έργο της μη πτώχευσης και της ανασυγκρότησης της οικονομίας.

Εχουν θητεύσει στο παρελθόν σε καίριες θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και του κρατικού μηχανισμού, εγγράφοντας επιτυχίες ο καθένας στον τομέα του, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι η πλειονότητα προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο. Πρόκειται για τους τεχνοκράτες που ακούγεται πως έχουν βολιδοσκοπηθεί από το Μαξίμου τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση "σωτηρίας", η οποία θα αναλάβει να προχωρήσει εκείνους τους κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής που καθυστερούν απελπιστικά.

Να κάνουν πράξη τις προτάσεις
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα