ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΣΟΚ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας του 40χρονου επιχειρηματία και στελέχους «πρώτης γραμμής» της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στο Ηράκλειο Γιάννη Μεστροπιάν.
Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός λόγω και της ενασχόλησής του με τα κοινά, καθώς υπήρξε πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.Ο 40χρονος βρέθηκε
απαγχονισμένος στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρεί η οικογένειά του στη λαχαναγορά του Ηρακλείου. Ο πατέρας του, αλλά και οι συνεργάτες του υπέστησαν ισχυρό σοκ στη θέα του άψυχου κορμιού του. Μέχρι και τις 12 χθες το μεσημέρι οπότε και αποκαλύφθηκε η τραγωδία, ο 40χρονος εργαζόταν κανονικά χωρίς να έχει δείξει ότι τον προβληματίζει κάτι. Μιλούσε στο τηλέφωνο, έπαιρνε παραγγελίες έως ότου τα ίχνη του χάθηκαν για λίγο.Αν και οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το γραφείο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα. Οι πρώτες πληροφορίες που περιήλθαν στη διάθεση των αστυνομικών αρχών αναφέρουν ότι ο 40χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείουν να πιεζόταν και για άλλους λόγους. Σε κάθε περίπτωση, στο «μικροσκόπιο» της έρευνας θα τεθούν το κινητό τηλέφωνο του αυτόχειρα, οι οικονομικές συναλλαγές του, ενώ θα ληφθούν και καταθέσεις από το οικείο και επαγγελματικό του περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα