Μπαχρέιν: Στους 20 οι νεκροί διαδηλωτές από την καταστολή των διαμαρτυριών

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ "ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"..Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ...
Μία γυναίκα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις ασφαλείας του Μπαχρέιν, υπέκυψε σήμερα ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων μεταξύ των διαδηλωτών στο 20. Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές
αγνοούνται, ακόμη, και πολλοί πιστεύουν ότι συνελήφθησαν, τραυματίστηκαν, νοσηλεύονται ή σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Στο Μπαχρέϊν έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος και έχουν σταλεί στρατιωτικές δυνάμεις από γειτονικά κράτη του Κόλπου, κυρίως Σουνιτών μουσουλμάνων, προκειμένου να βοηθήσουν στην καταστολή των διαδηλώσεων των Σιιτών, που αποτελούν και την πλειονότητα των κατοίκων της χώρας.

Στο μεταξύ, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Τομ Ντόνιλον, εκτίμησε την Κυριακή ότι η κατάσταση στη Λιβύη δεν «συγκρίνεται» με την κατάσταση στο Μπαχρέιν, δικαιολογώντας τη διαφορετική αντίδραση των ΗΠΑ στις λαϊκές εξεγέρσεις που σημειώθηκαν στις δύο χώρες.


Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα