ΧΑΡΙΣΜΑ:ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ AVANT PREMIER ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΜΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!



Η εναλλακτική ρομαντική κομεντί του ελληνικού σινεμά είναι ένα χορταστικό παραμύθι που μας ψιθυρίζει ότι μερικές φορές ακόμη και το φαινομενικά αδύνατο γίνεται πιθανό.

Η Ισμήνη είναι μορφωμένη, ευκατάστατη, ευαίσθητη και… συναισθηματικά αποκλεισμένη. Προσπαθεί να έχει τα πάντα υπό έλεγχο: τη δουλειά, το διαμέρισμά, τις σχέσεις της, αλλά κυρίως τα συναισθήματά της. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα προστασίας απλό, αλλά όπως αποδεικνύεται καθόλου αποτελεσματικό: κανείς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει αρκετά.

Ο Χάρης είναι παρορμητικός, αδιάκριτος, προσβλητικά ειλικρινής και γεμάτος
πάθος. Ένας συναισθηματικός οδοστρωτήρας. Τελικά οι σχέσεις του έχουν τα ίδια αποτελέσματα με της Ισμήνης. Πρόσκαιρες και αδιέξοδες.

Κι ενώ η κρυφή σχέση της Ισμήνης με τον παντρεμένο προϊστάμενό της καταρρέει, ο Χάρης γνωρίζει την Ισμήνη… Την ερωτεύεται στην πρώτη τους συνάντηση, της το ανακοινώνει στην δεύτερη, στην τρίτη είναι πια σίγουρος πως είναι η γυναίκα με την οποία θ
Keywords
Τυχαία Θέματα