Δεν εχει το θεο του ο καμινησ-εκανε μηνυση σε αστεγους που πηγαν να βρουν καταφυγειο στο καφενειο του πνευματικου κεντρου του δ.αθηναιων


Η ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ 1) ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΈΡOΝ , 2) ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ"...
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ....ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.
Ένταση προκλήθηκε στο καφενείο πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όταν περίπου 40 άτομα έσπασαν την πόρτα του καφενείου και κατέλαβαν τον χώρο ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για τους άστεγους. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας 15 άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.
Διαμαρτυρόμενη για τις προσαγωγές η ομάδα anonymous έριξε τα sites του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του Δήμου Αθηναίων. Λίγη ώρα αργότερα η λειτουργία των sites αποκαταστάθηκε.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, στο σημείο πήγαν εκπρόσωποι του Δήμου, που προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τους καταληψίες, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα