ΔΗΘΕΝ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ…ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ…ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Θύελλα στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος έχουν προκαλέσει τα νέα
σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν προκειμένου να εκταμιευτεί η 6η δόση.
Χαρακτηριστικές του κλίματος ήταν οι αντιδράσεις στον διευρυμένο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε αστοχίες και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης απέδωσε την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της χώρας διεθνώς και εσωτερικά η Μιλένα Αποστολάκη, προσθέτοντας ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται επιβεβλημένη η λήψη νέων μέτρων συνεχώς.


«Ποιος φταίει που επί δύο χρόνια δεν έγιναν αποκρατικοποιήσεις και τώρα πως θα ολοκληρωθούν αυτές με χαμηλές χρηματιστηριακές τιμές που επιτρέπουν στην ανεύθυνη αντιπολίτευση να μιλά για ξεπούλημα;», αναρωτήθηκε.
Την διασφάλιση της 6ης δόσης και των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, ζήτησε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προτείνοντας τη διεξαγωγή εκλογών «σε χρόνο που δεν θα διακυβεύεται η πορεία της χώρας».
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα