Δουλευομαστε; | κατρουγκαλος: εισαγουμε μετρα για την αντιμετωπιση της φτωχειας

ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...
ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ , ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ" (ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ).

ΤΟ ΣΟΚ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΟΡΓΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Τη βαθμιαία εφαρμογή του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης», προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου, "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις".

Σύμφωνα με την τροπολογία, η πρώτη φάση της εφαρμογής θα ξεκινήσει τον Ιούλιο σε 30 δήμους σε όλη τη χώρα, και από το 2017 θα εφαρμοσθεί καθολικά σε όλη τη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα