Ελενη ζαρουλια, εισοδηματιας, βουλευτης, θαυμαστρια της χουντας, του χιτλερ και του μιχαλολιακου -οι anonymous εψαξαν τον υπολογιστη της

Οι Anonymous την αποκάλεσαν «Εύα Μπράουν» του Νίκου Μιχαλολιάκου, το αντίστοιχο του Χίτλερ και της συντρόφου του. Η 55χρονη ακροδεξιά βουλευτής Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης.

Ακροδεξιές επικίνδυνες απόψεις

Εντάχθηκε στην οργάνωση πριν από 25 χρόνια και -κατά δήλωσή της- την υπηρετεί με συνέπεια. Η Ελένη Ζαρούλια δηλώνει επιχειρηματίας ή «εισοδηματίας», αφού εκμεταλλεύεται πλήθος ακινήτων στην Αθήνα. Μαζί με τον
αδερφό της, τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλους, είναι στο ΔΣ εταιρείας που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο ημιδιαμονής New Dream στην πλατεία Αττικής.
Αποτελεί ίνδαλμα του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής που την εκθειάζουν στην ιστοσελίδα τους ως «μάχιμη ιδεολόγο και ιδιαίτερα δραστήρια». Σε συνεντεύξεις της έχει τοποθετηθεί κατά των εκτρώσεων γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ενώ δεν δίστασε να εξαγγείλει διώξεις στους γιατρούς που εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους.
Keywords
Τυχαία Θέματα