Ελλαδαρα:ανθρωπινο δραμα για 35χρονη... αν και πολυτραυματιας δεν τη χειρουργουν, εδω και 23 μερες, επειδη ειναι ανασφαλιστη!


ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ;;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΤΟΥΣ...;;;;
Ένα αληθινό Γολγοθά περνά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μία οικογένεια αλβανών που εδώ και είκοσι χρόνια ζει στο Βόλο.
Δεν φτάνει η ανεργία που καλπάζει και που έχει αφήσει χωρίς δουλειά εδώ και δύο χρόνια τον πατέρα και τον 29χρονο αδελφό, την Παρασκευή 28 Ιουλίου η 35χρονη
αδελφή τους που διαμένει μαζί τους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας από την ταράτσα του διώροφου σπιτιού που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία.
Ήταν 3.30 μετά το μεσημέρι όταν η 35χρονη που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατόρθωσε να διαφύγει της προσοχής της μητέρας της και να κάνει βουτιά στο κενό από ύψος έξι περίπου μέτρων.
Για …καλή τύχη της 35χρονης την ώρα εκείνη περνούσε ένα ταξί, πάνω στο οποίο …έσκασε η άτυχη κοπέλα. Ωστόσο από την ώρα εκείνη ξεκίνησε ένα ακόμη μαρτύριο για την ίδια και την οικογένειά της. Αμέσως μετά το συμβάν η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.
Την ώρα εκείνη δεν εφημέρευε νευροχειρουργός στο Αχιλλοπούλειο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα τραύματα της είναι συντριπτικά. Στη λεκάνη και στα κάτω άκρα. Εχουν περάσει 23 μέρες και ακόμη η κοπέλα δεν έχει χειρουργηθεί. Ο λόγος; Είναι ανασφάλιστη.
Keywords
Τυχαία Θέματα