ΕΓΓΡΑΦΟ-ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΦΩΤΙΑ, ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΩΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ;


Η ΕΥΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ DVD ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ;;;;

Ονόματα, στοιχεία, συνομιλίες και ρόλους μεταξύ των κατηγορουμένων και των εμπλεκομένων αναφέρει αναλυτικά στο πόρισμα της, η εισαγγελέας του Τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος, Πόπη Παπανδρέου.
Στο ογκωδέστατο έγγραφο, που φτάνει τις 130 σελίδες, γίνονται εκτενείς αναφορές στα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αλλά και άλλων εμπλεκομένων.

Συνολικά 83 είναι τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση,σύμφωνα με το πόρισμα (ΕΔΩ μπορείτε να το κατεβάσετε σε pdf) το οποίο διαβιβάστηκε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις. Από αυτά ήδη σε βάρος των 15 (πέντε παραμένουν ασύλληπτοι) έχουν από το πρωί ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Ανάμεσα στους υπολοίπους υπάρχουν τρανταχτά ονόματα του ποδοσφαίρου, πρόεδροι ΠΑΕ, άλλοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και άλλοι, για τους οποίους αναφέρεται ότι "πρέπει να κινηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους" για σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όσο για τους ήδη κατηγορούμενους πλέον για "εγκληματική οργάνωση", "απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση" και άλλα, αναγράφονται τόσο η φερόμενη δράση τους, όσο και σειρά διαλόγων, αποτέλεσμα της καταγραφής από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ.

Για Μπέο, Τσακογιάννη και άλλους 13

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα αναφέρονται τα εξής:
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα