ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗ

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όταν συγκεντρωθήκαν εκεί φίλοι και μαθητές της Στέλλας Ακουμιανάκη για να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ευθύνες από τους γιατρούς τους οποίους κατηγόρησαν για το θάνατο της 16χρονης φίλης τους.

Ειδικότερα, τα περίπου 20 παιδιά που συγκεντρώθηκαν στο χώρο του νοσοκομείου μπροστά από την είσοδο, διάβασαν ένα ποίημα που έγραψαν οι ίδιοι, το οποίο μιλούσε για τον άδικό όπως τον χαρακτήρισαν  θάνατο της Στέλλας και το οποίο επίσης  εμπεριείχε σαφείς κατηγορίες κατά του ιατρικού προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η
ένταση προκλήθηκε με την εμφάνιση των γιατρών που προσπάθησαν να πείσουν του συμμαθητές και φίλους του άτυχου κοριτσιού ότι έκαναν το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Στέλλα , κάτι το οποίο οι συμμαθητές της δεν δέχτηκαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολλές φραστικές επιθέσεις.

Νωρίτερα μάλιστα, στο Νοσοκομείο είχε εμφανιστεί και η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και κρατώντας τη φωτογραφία της, απαίτησε από τους γιατρούς να της δώσουν εξηγήσεις για το θάνατο του παιδιού της.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα