Επεμβαση των ματ στο ραδιομεγαρο της ερτ-εκκένωση των κτηριων απο τους "καταληψιεσ" εργαζομενους #ert #ertopen

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...
-4 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ-
-ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.
---ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ---

Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.
Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας!
Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός.
Όταν τα μικρόφωνα σιγήσουν, αυτό που θ' ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση & θεάσή σας!

http://www.ertopen.com/

https://twitter.com/DROMOGRAFOS2Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, εδώ και λιγη ωρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις υπάρχουν περίπου 6 κλούβες των ΜΑΤ, ενώ στις εγκαταστάσεις παρευρίσκεται και εισαγγελέας.
Η είσοδος στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχει απαγορευτεί και οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εντός του προαυλίου και στην είσοδο του Ραδιομεγάρου.

Ο εισαγγελέας, όπως μετέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Κωνσταντίνος Λαβίθης στην εκπομπή "Ανεμολόγιο" του Real fm, ζήτησε στους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις. enikos.gr
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ Η ΝΕΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα