ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ" ΤΗΣ GREENPEACE ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καλησπέρα,

Σε συνέχεια της ανάρτησής σας, της 5 Φεβρουαρίου 2011, με τίτλο: «Η ΔΕΛΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗ GREENPEACE ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ» σας αποστέλλουμε την επίσημη θέση της εταιρείας ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, η οποία απαντά στο νέο οδηγό της Greenpeace που κυκλοφόρησε στις 25/1/2011. Στον προηγούμενο οδηγό, το γάλα ΔΕΛΤΑ ήταν το μόνο με την υψηλότερη βαθμολογία, δηλαδή 10/10, γεγονός που επιβεβαιώνει την μη παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο προϊόν.

Στο νέο κατάλογο, η διαφορά στη βαθμολογία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη σήμανση και η τοποθέτηση στο κόκκινο  μπορεί να λειτουργήσει παραπλανητικά για τον καταναλωτή.

Για το λόγο αυτό, μαζί με την επίσημη απάντηση επισυνάπτονται και όλα τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το γάλα ΔΕΛΤΑ είναι ελεύθερο από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Συγκεκριμένα επισυνάπτονται:

1)Επιστολή της εταιρείας ΔΕΛΤΑ προς τον ΕΦΕΤ με αίτημα την έγκρισή του για ειδική
Keywords
Αναζητήσεις
απαγορευμενα γαλατα, odigos tis delta
Τυχαία Θέματα