ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ALTER -ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Συμφωνα με πληροφοριες, επιστρεφει απο τη Δευτερα 4/4/2011 το κανονικο προγραμμα του Alter,μιας και οι τεχνικοι σταματουν την επισχεση εργασιας.

Το χρονικο-ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ

Τη Τεταρτη 30/3/2011 υπηρξε συναντηση των
3 Σωματειων ΕΤΙΤΑ,ΕΣΗΕΑ,ΕΠΗΕΑ
με τον κ.Γιαννικο οπου σε γενικες γραμμες τους ζητησε
την αποσυρση της επισχεσης με ανταλλαγμα την καταβολη και των 3 μισθων καθως και του δωρου του πασχα και μπονους τα ημερομησθια των ημερων που εχουν γινει οι απεργιες .
Η καταβολη συμφωνα με τα λεγομενα του θα γινει πριν το πασχα.Παραλληλα ο κ.Γιαννικος ενημερωσε τους εργαζομενους πως δεν προκειται να κινηθει νομικα (!!!) εναντιων των εργαζομενων,ουτε θα προχωρησει σε εκδικιτικες απολυσεις.

Το βραδυ της ιδια μερας υπηρξε και συναντηση μερους των τεχνικων με το δικηγορο τους.

Τη Παρασκευη 1/4/2011 η ΕΤΙΤΑ παρουσιαζει στους τεχνικους του καναλιου,χαρτι,χωρις ομως να λεει απο ποιους εχει υπογραφει και σφραγιστει απο τα μεγαλα κεφαλια του σταθμου,το οποιο διαβεβαιωνει τους εργαζομενους πως θα εκπληρωθουν ολα τους τα αιτηματα και δεν θα υπαρξει ποινικη τους διωξη.
Επειτα απο αυτο πραγματοποιηθηκε ψηφοφορια στην οποια οι τεχνικοι ψηφισαν κατα της επισχεσης εργασιας,τερματιζοντας ετσι με αυτο το τροπο τους αγωνες τους.
Οσοι ψηφισαν υπερ της επισχεσης εργασιας,μιλησαν επειτα με εκπροσωπο της ΕΤΙΤΑ οπου τους ειπε πως υπαρχει δεδικασμενη υποθεση απο τον Αρειο Παγο...με εταιρεια της οποιας οι εργαζομενοι εκαναν επισχεση εργασιας...αλλα στο τελος ο επιχειρηματιας κερδισε τη δικη...επειδη ηταν αρρωστος(!!!)
Παραλληλα,η ιδια εκπροσωπος της ΕΤΙΤΑ ανεφερε στους εργαζομενους πως σε περιπτωση που συνεχισουν την επισχεση εργασιας,υπαρχει σοβαρη περιπτωση να διωχθουν ποινικα απο το καναλι..ενω τα δεδουλευμενα τους θα αργησουν ακομη περισσοτερο να τα παρουν.

Καπως ετσι λοιπον το Alter θα συνεχισει οπως ολα δειχνουν να λειτουργει για ακομη εναν μηνα...μεχρι οι υποσχεσεις...ειτε να πραγματοποιηθουν,ειτε να αποδειχθουν ξανα μια ταιραστια μουφα...

ΠΡΕΖΑ TV
2-4-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα