ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 20%...Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ!!!

3 ΜΕ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ... Για κοινωνική έκρηξη και άλμα των απολύσεων προειδοποιούν τα συνδικάτα μετά τη δημοσιοποίηση του Προεδρικού Διατάγματος για τα εργασιακά από τον κ. Α.
Λοβέρδο- τη στιγμή που η ανεργία έχει ήδη εκτοξευτεί στο 11,7% στο πρώτο τρίμηνο του 2010 (έναντι 9,3% στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2009) φτάνοντας σε υψηλό δεκαετίας.Το Διάταγμα καθιστά ευκολότερες και φθηνότερες τις απολύσεις, περιορίζοντας ουσιαστικά στο μισό τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις, μέσω της μεγάλης μείωσης του χρόνου προειδοποίησης του εργαζομένου από τον εργοδότη.Οι εκτιμήσεις των εργατικών συνδικάτων αναφέρουν ότι με τις σχεδιαζόμενες ανατροπές:1 Θα επέλθει έκρηξη της πραγματικής ανεργίας στο 20%.2 Θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις και στα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων, καθώς οι μειώσεις στις α
Keywords
Τυχαία Θέματα