ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

“Θέλω μια δουλειά για να ζήσω τα παιδιά μου”
Η φωνή απόγνωσης της μάνας
Επειγόντως ψάχνει για δουλειά η Μαρίνα Μηναδάκη μητέρα τεσσάρων παιδιών που είχε συγκινήσει πριν έξι μήνες το πανελλήνιο με το δράμα του 4χρονου γιου της ο οποίος χρειάζεται νοσηλεία από νοσοκομείο στη Βοστόνη. Η Μαρίνα Μηναδάκη είναι άνεργη και ο σύζυγος της οικοδόμος που με κόπο εξασφαλίζει λίγα μεροκάματα το μήνα, λόγω της γνωστής κρίσης στο χώρο των κατασκευών.
Η Μαρίνα Μηναδάκη πρέπει
να εργαστεί για να βοηθήσει το σύζυγο της ώστε να εξασφαλιστούν τα είδη πρώτης ανάγκης για την πολυμελή οικογένεια τους. «Δεν με νοιάζει τι δουλειά θα είναι αυτή, αρκεί να είναι τίμια. Καθαρίστρια, να προσέχω παιδάκια, οτιδήποτε άλλο» λέει στην «Π» η Μαρίνα Μηναδάκη. Έχει πάντως τελειώσει το 4ο ΤΕΕ Ηρακλείου νυχτερινό λύκειο και συγκεκριμένα οικονομία και διοίκηση Β κύκλου, διαθέτει πτυχίο υπολογιστών ASDL και μπορεί να γράφει και να συνεννοείται στα αγγλικά.
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Μηναδάκη είναι μητέρα του Χρήστου – Γιάννη 4,5 ετών σήμερα, που πάσχει από νόσημα στην καρδιά του και χρειάζεται να χειρουργηθεί στην Αμερική. Το ΙΚΑ όμως μέχρι τώρα δεν καλύπτει τα έξοδα, πράγμα για το οποίο είχε ζητηθεί η παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο κόσμος είχε ανταποκριθεί τότε στην έκκληση της για χρηματικό ποσό σε συγκεκριμένο λογαριασμό με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί κάποιο ποσό το οποίο θα συμβάλει για τη μεταφορά του παιδιού στη Βοστόνη. «Δεν θέλω να πειράξω αυτά τα χρήματα. Ο κόσμος τα έβαλε για το παιδί, για την εγχείρηση που πρέπει να κάνει. Και αυτά τα χρήματα θα χρειαστούν» λέει η Μαρίνα Μηναδάκη και προσθέτει: «Ψάχνω όμως για δουλειά ώστε να βοηθήσω όλη την οικογένεια. Και ο εργοδότης μου θα δει ότι το βιβλιάριο με τα χρήματα του παιδιού είναι απείραχτο. Αν δε βρεθεί δουλειά για εμένα ψάχνω τουλάχιστον κάποια μεροκάματα για το σύζυγο μου».
Το τηλέφωνο της Μαρίνας Μηναδάκη είναι 2810 344 526.
http://www.patris.gr/articles/200193?PHPSESSID=t1s7v8etbfjgs647jcdv6snc11

ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα