«φουντονουν» οι ελληνικες μπιζνες στα σκοπια…μεχρι να γινει και η ελλαδα σκοπια και να φτασουμε σε επιπεδο πιο κατω και απο το οριο της φτωχιασ…


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ - ΣΚΟΠΙΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!!!
ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
Ολοένα και περισσότεροι Ελληνες επενδυτές, που πλήθαιναν
το τελευταίο 10μηνο, μεταφέρουν τις επιχειρήσεις του σε περιοχές στη νότια ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.
Οι περιοχές που επιλέγουν είναι κυρίως τα Μπίτολα (Μοναστήρι), η Στρούμνιστα, η Ντοϊράν (Δοϊράνη), η Γεύγελη κ.ά., και οι επενδύσεις αφορούν τους κλάδους των κατασκευών, της βιομηχανίας τροφίμων, τη γεωργία, την κλωστοϋφαντουργία, αλλά και την αγορά ακινήτων.
Η φορολογία, που δεν ξεπερνά το 10% στα κέρδη των επιχειρήσεων, αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο, ενώ η ΠΓΔΜ, αν και από τον περασμένο χρόνο μαζί με άλλες 45 χώρες διεθνώς, έχει περιληφθεί από την Ελλάδα στον κατάλογο των μη συνεργάσιμων κρατών σε φορολογικά και τελωνειακά θέματα, εν τούτοις μετά και από πιέσεις των Ελλήνων επιχειρηματιών οι τελευταίοι αντιμετωπίζονται από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών αρκετά προνομιακά.
Keywords
Τυχαία Θέματα