ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ «ΛΑΔΩΜΑ» ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ... ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ...;;;Δέσμη μέτρων ώστε τα διπλώματα οδήγησης να παρέχονται με διαφανείς εξετάσεις μελετά το
υπουργείο Υποδομών. Ηδη εξετάζονται προτάσεις για: * Δυσκολότερες εξετάσεις, που θα περιλαμβάνουν και ελιγμούς σε πίστες, ακόμα και ιδιωτικές, που θα πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. * Μηχανογραφική παρακολούθηση του συνόλου της διαδικασίας. * Εφαρμογή του πόθεν έσχες για τους εξεταστές των υποψηφίων οδηγών. * Ηλεκτρονική κλήρωση εξεταστών.Τα βασικά σημεία του σχεδίου που μελετά το υπουργείο στοχεύουν στο να τεθεί τέρμα στα «φακελάκια». Οι προτάσεις περιλαμβάνονται σε σχετική μελέτη πανεπιστημιακών, η οποία έχει ήδη υποβληθεί στο υπουργείο, τα βασικά σημεία της οποίας παρουσιάζει σήμερα το «Eθνος».
Keywords
Τυχαία Θέματα