Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...

Τη διαβεβαίωση ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό «διεφθαρμένη χώρα» για την Ελλάδα συνομιλώντας με τον Ζαν-κλοντ Γιούνκερ, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διευκρίνισε, ωστόσο ότι η έκταση της διαφθοράς στη χώρα μας είναι μία πραγματικότητα και η κυβέρνηση μάχεται για να την αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση. Απέδωσε σε «παρεξήγηση» την ερμηνεία Παπακωνσταντίνου, ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ αφορούσαν τον Κ. Καραμανλή."Είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο ότι ποτέ ο Γ.
Παπανδρέου δεν μίλησε για διεφθαρμένους Έλληνες. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο κ. Γιούνκερ", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο δίνει τη μάχη για τα αυτονόητα κάτω από αντίξοες συνθήκες."Οι προ μηνών επικριτές μας μας θεωρούν σήμερα υπόδειγμα δημοσιονομικής πορείας" ανέφερε και ασκώντας κριτική στη Νέα Δημοκρατία επισήμανε: " Δυστυχώς πάντα υπήρχαν δυνάμεις τις συντήρησης που δεν θέλουν να αλλάξει το παρελθόν και λιποτακτούν στα δύσκολα.
Keywords
Τυχαία Θέματα