Για ακομη μια χρονια παραμενει για τον πουτσο καβαλα η πυροπροστασια της χωρας...μιας και τους βολευει να καιγονται δαση...


ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ=ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ=ΜΙΖΕΣ=ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ=ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ=ΦΟΡΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;;;
Τα δάση της Ελλάδας κινδυνεύουν να γίνουν στάχτη, καθώς ελικόπτερα που αγοράστηκαν εκατ. ευρώ είναι καθηλωμένα από το 2009 και οι χειριστές τους παραμένουν ανενεργοί, γιατί τα πτυχία τους έπαψαν να είναι σε ισχύ
Ανοχύρωτη
είναι και φέτος η Ελλάδα στην πρόληψη και καταστολή των δασικών πυρκαγιών. Το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε εναέρια και επίγεια μέσα, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Τα πέντε ελικόπτερα της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος (ΥΕΜΠΣ), 2 Super Puma (2002) και 3 ΒΚ-117 (2004), για την αγορά των οποίων δαπανήθηκαν 45 εκατ. ευρώ, είναι καθηλωμένα από το 2009.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η νατοϊκή υπηρεσία NAMSA, η οποία έχει αναλάβει την επισκευή και τη συντήρηση των 5 ελικοπτέρων, έχει επισκευάσει ένα ΒΚ-117 και μέχρι το τέλος του μηνός θα είναι έτοιμο και ένα Super Puma.
Την ίδια ώρα, οι 15 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί χειριστές τους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στη Σχολή της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΟΑ) και η εκπαίδευσή τους στοίχισε πάνω από 15 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο, παραμένουν στην υπηρεσία ανενεργοί, διότι δίχως ώρες πτήσης τα πτυχία τους έπαψαν να είναι σε ισχύ και απαιτείται επαναπιστοποίησή τους και νέα δαπάνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα