Γιατι ο μπουταρης καλυπτει τον mr. express service;


Το ΧΩΝΙ απέδειξε την παρανοµία του Γ. Ραπτόπουλου, µε φωτογραφίες, έγγραφο της ΚΕ∆ και οµολογία. Ο ∆ήµος Θεσσαλονίκης λέει ότι αφού ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν παρανοµεί, οι φωτογραφίες δεν αποδεικνύουν τίποτα!
Μπορείτε να ληστέψετε το ταµείο του ∆ήµου Θεσσαλονίκης. Αν δε σας τσακώσουν επί τόπου, µην ανησυχείτε για τίποτα. Ακόµη και φωτογραφίες να υπάρχουν
µε εσάς, καταπρόσωπο, την ώρα της ληστείας (φορώντας µπλουζάκι µε το ονοµατεπώνυµο σας), πάλι… no problem. Αρκεί, την ώρα που ο κ. Μπουτάρης στείλει τον αντιδήµαρχο του να δει πού είστε, εσείς να µην ληστεύετε. Όλα θα είναι µέλι γάλα. Μπερδευτήκατε; Ας τα πάρουµε από την αρχή.
5 Αυγούστου 2012. Το ΧΩΝΙ δηµοσιεύει ένα ρεπορτάζ-κόλαφο: η εταιρεία «Ιατρική Φροντίδα» του περιβόητου Mr. Εxpress Service, Γιάννη Ραπτόπουλου δεν παρκάρει τα πολλά και βαριά οχήµατα της στο ιδιωτικό της πάρκινγκ, αλλά καταλαµβάνει το διπλανό δηµόσιο χώρο στάθµευσης, στερώντας το από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το ρεπορτάζ συνοδεύει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δείχνει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 18 (!) οχήµατα µε το λογότυπό της στο πάρκινγκ που έχει δηµιουργηθεί µε τα λεφτά του Ελληνα φορολογούµενου. Το ρεπορτάζ συµπληρώνει η έγγραφη απάντηση της Κτηµατικής Εταιρείας του ∆ηµοσίου (ΚΕ∆) ότι, όντως, πρόκειται περί δηµόσιου πάρκινγκ, αλλά και η οµολογία της ίδιας της Express Service για την τελεσθείσα παράβαση (δικαιολογία: «Ναι, αλλά ο κ. Ραπτόπουλος είναι ΤΟΟΟΣΟ καλός άνθρωπος»!).

Ο αντιδήµαρχος έχει πρόβληµα όρασης ή κάτι άλλο συµβαίνει;

Εµείς πήγαµε και φωτογραφίσαµε τα οχήµατα της Express Service που συνεχίζουν να καταπατούν το δηµόσιο πάρκινγκ, ακριβώς τη µέρα που ο Α. Κουράκης είπε ότι δεν είδε τίποτα!
Βέβαια, όταν κοτζάµ αντιδήµαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει επισήµως Στο ΧΩΝΙ ότι διενήργησε αυτοψία στον χώρο στάθµευσης και τον βρήκε «ελεύθερο» είµαστε υποχρεωµένοι να τον πιστέψουµε. Ο άνθρωπος έκανε τον κόπο να πάει µέχρι την Καλαµαριά για να δει µε τα µάτια του αν η παράβαση συνεχίζεται ή όχι. Εντάξει, προφανώς, διαφωνούµε στο απίστευτο σκεπτικό του («αφού αυτή τη στιγµή δεν υπάρχει παράβαση, ποτέ δεν υπήρξε παράβαση), αλλά… απόψεις είναι αυτές.
Στην Αθήνα εµείς, στην πόλη του ο κ. Κουράκης. Είµαστε υποχρεωµένοι να τον πιστέψουµε: Ο κ. Ραπτόπουλος -ο «τόσο καλός άνθρωπος» που λέει και η γραµµατέας του- άφησε τον κοσµάκη να παρκάρει ελεύθερα στο ∆ΗΜΟΣΙΟ πάρκινγκ.
Για να επιβεβαιώσουµε, µάλιστα, τα λεγόµενα του κυρίου αντιδηµάρχου στείλαµε φωτορεπόρτερ στον χώρο.

∆είτε λοιπόν στο ΧΩΝΙ της Κυριακής τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Παρασκευή, αµέσως µετά την… αυτοψία του κ. Κουράκη. Σε µια απίστευτη επίδειξη δύναµης, ο Mr. Express Service συνεχίζει και παρκάρει τα οχήµατα της εταιρείας του στο ∆ΗΜΟΣΙΟ παρκινγκ. Συνεχίζει και κρατά άδειο το ∆ΙΚΟ ΤΟΥ πάρκινγκ. Παρά τις αποκαλύψεις, τις φωτογραφίες, το έγγραφο, τις οµολογίες.
Μα τι στο καλό γίνεται; Ας δούµε λοιπόν τις πιθανότητες:
1. Ο κύριος αντιδήµαρχος πήγε σε άλλο πάρκινγκ του δήµου. Μαρία Κάλλας και καθηγητού
Keywords
Τυχαία Θέματα