Γιωργο καρατζαφερη δεν εχεις τα αρχιδια να φυγεις απο τη κυβερνηση συνεργασιας για το νομοσχεδιο αποσυμφορησης των φυλακων - ολοι εχουν παρει χαμπαρι τι κωλοτουμπας εισαι


ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΌΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ--- ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.
---ΕΠΕΙΔΗ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ 
Σε σύσκεψη με τα στελέχη του κόμματος προχωρά αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να αποφασίσουν εάν το κόμμα θα εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβέρνηση.
Ο κ. Καρατζαφέρης παρουσιάζει ως βασικές αιτίες της αποχώρησης μια σειρά από διατάξεις του υπουργείου Δικαιοσύνης όπως το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών που προβλέπει αποφυλάκιση ακόμα και για εκείνους που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα, το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά αλλά και αυτό για την δίκαιη δίκη που μετατρέπει από κακούργημα σε πλημμέλημα την διακίνηση λαθρομεταναστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα