Η στρατιωτικη δικαιοσυνη διωκει φανταρο βαλλοντας κατα του δικαιωματος της ελευθεριας της εκφρασησ-διαδωστε το-


Με μια πρωτοφανή αυταρχική κίνηση της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης που επαναφέρει την πολιτική ζωή στην εποχή του 50′, όπου με τους νόμους για την κατασκοπεία  καταστέλλονταν η ελεύθερη πολιτική δράση, ο έφεδρος Α.Τ., βιολόγος – καθηγητής ετών 29, διώκεται ως προδότης. Διώκεται για κακούργημα γιατί θέλησε να ενημερώσει τους συναδέλφους του που θα υπηρετήσουν στην Κύπρο,  βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία και σε ευρέως γνωστές πληροφορίες σχετικά με την διάρθρωση
της ΕΛΔΥΚ και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ο καθένας σε μια περιήγηση του στο internet. Πρόκειται για μια βάναυση επίθεση στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης των φαντάρων, για μια βίαιη απόπειρα κλεισίματος του στόματος μας, ώστε οι όποιες παρατυπίες και αυθαιρεσίες των βαθμοφόρων να μένουν εντός και να θάβονται.
Επιχειρείται να ορθωθούν τείχη ανάμεσα στην κοινωνία και τις μονάδες του Ελληνικού Στρατού, ώστε ελεύθερα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να πράττει κατά το δοκούν, μακριά από τα μάτια της δημοσιότητας και τον έλεγχο της κοινωνίας. Και μάλιστα, όταν ο καθένας μας παρακολουθεί εμβρόντητος τις κατηγορίες του πρώην ΥΕΘΑ Α.Τσοχατζόπουλου για τον χρηματισμό των πολιτικών και στρατιωτικών στελεχών του ΚΥΣΕΑ από κολοσσούς της πολεμικής βιομηχανίας, που κατάφεραν με τις μίζες να εξασφαλίσουν τα χρυσοφόρα συμβόλαια των πολεμικών προμηθειών, εκτινάσσοντας το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα, για να βρεθούμε σήμερα ως εργαζόμενοι σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Οι ίδιοι αστοί πολιτικοί και θεσμοί που συγκάλυψαν τα τεράστια εγκλήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων, σέρνουν σε δίκη το συνάδελφο φαντάρο με βαρύτατη κατηγορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα