Και αυτη τη κυριακη μη χασετε το χωνι-κυκλοφορει με θεματα που προκαλουν!!!


Αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ: καταθέτουμε πρόταση νόμου για να ακυρώσουμε τη (ν)τροπολογία τους...
Το ΧΩΝΙ, η Ενωση Ελλήνων Φορολογουμένων και ο κάθε Ελληνας πολίτης οφείλουμε να αντιδράσουμε και να συμβάλουμε ώστε να καταγραφεί στην ιστορία η απόρριψη της αθλιότητας της παράνομης δανειοδότησης των κομμάτων.
Καταθέτουμε πρόταση νόμου που θα ακυρώνει την επαίσχυντη τροπολογία. Στόχος μας είναι
να συγκεντρώσουμε περισσότερες από 10.000 δηλώσεις. Θα είναι μία νίκη των πολιτών. Eνα πρώτο βήμα για να δείξουμε, εμείς οι πολίτες, ότι είμαστε εδώ, παρόντες και διεκδικούμε τη νομιμότητα και την αξιοπρέπειά μας!

-Καταθέτεις στην τράπεζα; Είσαι φοροφυγάς! Μια απίστευτη αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ. Η νέα τακτική του ΣΔΟΕ μας καθιστά όλους φοροφυγάδες! Ακόμη και το χαρτζιλίκι του παππού για το εγγόνι που κατατέθηκε στην τράπεζα του πατέρα - ελεύθερου επαγγελματία, θεωρήθηκε εισόδημα!

Σαμαράς έσωσε τον Λάτση. Όχι τη Eurobank
To XΩΝΙ αποκαλύπτει το "τραπέζωμα" που άλλαξε πολλά. Το μυστικό γεύμα των επικεφαλής της τράπεζας, Τ. Χριστοδούλου και Ν. Νανόπουλου με το δεξί χέρι του μεγαλοεπιχειρηματία, τον - Μαλτέζο στην καταγωγή - Εμμανουέλ Μπουσεντίλ.

ΟΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι σας, κ. Λουρόπουλε
Το ΧΩΝΙ καταγγέλλει τις επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις και καλεί σε δημόσιο διάλογο τον επικεφαλής του Οργανισμού.

-Ο Μητσοτάκης "καθάρισε" για την Ενεργειακή
-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑ OIL
Αποδεικνύεται ότι ο ιδίωτης επενδυτής έγραψε την παρουσίαση του υπουργού. Αποδεικνύεται ότι ο ιδιώτης επενδυτής διόρθωσε την οµιλία του εισηγητή βουλευτή της ΝΔ. Η τοπική κοινωνία αναστατώνεται. Το θέµα παίρνει διαστάσεις

-To ΧΩΝΙ κρατάει ο Δημήτρης Καζάκης: "Η "λύκαινα" Θάτσερ και η κατάλυση του κοινωνικού κράτους"
Τη βαριά κληρονοµιά της Μάργκαρετ Θάτσερ και της κοινωνικής ρεβάνς ζούµε σήµερα. Η πολιτική της και όσων την θαύµαζαν και τη θαυµάζουν οδήγησε στη σηµερινή κρίση
ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα