Και αυτη τη κυριακη,το χωνι κυκλοφορει με ακρως αποκαλυπτικα θεματα-μην το χασετε


Μετακομίζουν την Βουλή στην ΕΟΖ του Ελληνικού για χάρη του Κατάρ! Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει το non paper του Σεϊχη του Κατάρ προς το ΤΑΙΠΕΔ. Υπάρχει σχέδιο μετακόμισης της Βουλής για να απαλλαγούν και από τους διαδηλωτές που πληµµυρίζουν κάθε τόσο το Σύνταγµα, τροµάζοντας τους Εθνοπατέρες... Διαβάστε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.
Τι ζητάνε (και παίρνουν) οι ξένοι από την κυβέρνηση Σαµαρά. Το σχέδιο για τις ΕΟΖ που θα ξεφυτρώνουν σαν τα µανιτάρια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια
Κοινός τόπος είναι στο ΤΑΙΠΕ∆ πως ο δρόµος των αποκρατικοποιήσεων ξεκάθαρα περνάει και από τις δραµατικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Αλλαγές, που οι ξένοι επενδυτές θεωρούν ως δεδοµένες, καθώς έτσι έχουν συνηθίσει να δρουν όπου κι αν έχουν επενδύσει. Χαρακτηριστικότερο όλων είναι το γεγονός πως το Κατάρ απασχολεί κατά 70% εργατικό δυναµικό από το Πακιστάν και την Ινδία, µε µεροκάµατα που προκαλούν τρόµο.
Το Κατάρ, όµως, είναι η θρυαλλίδα της πορείας ανατροπής των εργασιακών σχέσεων και στην Ελλάδα. Κι αυτό, διότι µετά τις αποκαλύψεις µας την περασµένη εβδοµάδα πως η κυβέρνηση µε ένα plan B ετοιµάζεται -στο project του Ελληνικού, αλλά και σε άλλα φιλέτα των ιδιωτικοποιήσεων- να εφαρµόσει ειδική πολιτική σε φορολογικό και εργασιακό επίπεδο, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι Καταριανοί είναι αυτοί που άνοιξαν το χορό, µε την κυβέρνηση απλά -σε ρόλο κοµπάρσου- να δέχεται τις αξιώσεις τους.
-30 χρόνια ξέρους και μας κρύβουν το πετρέλαιο!
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει το χάρτη με τις παράνομες έρευνες, εντός της ελληνικής ΑΟΖ, και χωρίς καμία άδεια από τη χώρα μας. Ξένες εταιρείες τις πουλούσαν στη "μαύρη αγορά" και οι ελληνικές κυβέρνησεις έριχναν στάχτη στα μάτια μας! Μιλάμε για κοιτάσματα που θα μπορούσαν να προσεγγίσουν σε αξία τα 6 τρις δολ.!
Από τη δεκαετία του 1970 έχουν αρχίσει οι έρευνες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Οι Ελληνες κυβερνώντες... τώρα το ανακάλυψαν!
Από τις αρχές ∆εκεµβρίου του 2012 το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος «Nordic Explorer» της εταιρείας PGS ερευνά µε γεωφυσικές µεθόδους τον υποθαλάσσιο χώρο του Ιονίου και νότια της Κρήτης. Στόχος της έρευνας, ο εντοπισµός εκµεταλλεύσιµων κοιτασµάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Επιτέλους, θα πείτε, γίνεται και µια ερευνητική δουλειά στην Ελλάδα! Οντως, επιτέλους... µόνο που έρευνες στο συγκεκριµένο χώρο έχουν ήδη πραγµατοποιηθεί... και όχι πριν από 1 ή 2 χρόνια, αλλά πριν από 30 χρόνια!
Keywords
Τυχαία Θέματα