Και επισημα πλεον:τους πλειστηριασμους πρωτης κατοικιας αποφασισαν σαμαρασ-βενιζελος - θα φουνταρει κοσμος

---Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ---
---Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
(ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ)
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ---ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΝΕΟΑΣΤΕΓΩΝ",ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.-ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ-Σε συμφωνία για το κρίσιμο θέμα της άρσης στην απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας κατέληξαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως προκύπτει, αποφασίστηκε η άρση της απαγόρευσης υπό συγκεκριμένα κριτήρια, προκειμένου να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση.
«Η πρώτη κατοικία των κοινωνικά αδύναμων πολιτών και όσων αποδεδειγμένα, εξ’ αιτίας της κρίσης, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, θα προστατευτεί απολύτως. Αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Τελεία και παύλα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας:
Keywords
Αναζητήσεις
παιρνουν τα σπιτια σαμαρα βενιζελου
Τυχαία Θέματα