ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ…ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;;


Καταγγελία για σκουλήκια στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης, προκάλεσε νέα διακοπή υδροδότησης και αναστάτωση στους κατοίκους. Ένας δημότης παρουσίασε βάζο με νερό γεμάτο κόκκινα σκουλήκια δύο εκατοστών! «Τα σκουλήκια είναι προεκλογικά», απαντά ο δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής.

Η καταγγελία αφορούσε την ίδια γεώτρηση του δήμου Θερμαϊκού, που τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιάσει πρόβλημα υφαλμύρωσης.

Δείγματα του
νερού από τη συγκεκριμένη γεώτρηση είχαν δείξει ότι είναι ακατάλληλο για πόση και αμέσως η ΔΕΥΑΘ ενημέρωσε τους κατοίκους να το χρησιμοποιούν μόνο για καθαριότητα.

"Τότε οι δεξαμενές είχαν πάρει λασπώδες υλικό από τον πυθμένα της γεώτρησης και χρειάστηκε ν' ακολουθηθεί η διαδικασία της εκκένωσης - υπρεχλωρίωσης - εκτόνωσης, ώστε το πρόβλημα ν' αποκατασταθεί. Μετά από αυτήν τη διαδικασία που κράτησε σχεδόν 20 μέρες, η γεώτρηση μπορούσε και πάλι να υδρεύει την περιοχή κανονικά", ανέφερε ο δήμαρχος στο "enet.gr".

Πριν μερικές ημ
Keywords
Τυχαία Θέματα