Κινητοποιήσεις κατά ιδιωτικοποιήσεων σε ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΤΤ, ΕΛΒΟ, ΟΛΠ

Συνεχίζουν την κατάληψη στο κεντρικό κτίριο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις εξαγγελίες για ιδιωτικοποίησή του. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ, η ΟΜΕ - ΟΤΕ
αποφάσισε 48ωρη απεργία, καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποιούν από χθες εργαζόμενοι στον ΟΛΠ, κινητοποιήσεις σημειώνονται και από τους εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ, ενώ οι συλλαλητήριο πραγματοποιούν το απόγευμα οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.

ΟΠΑΠ: 24ωρη απεργία

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον στην ΟΠΑΠ ΑΕ και στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, και αντιδρώντας στις κυβερνητικές εξαγγελίες για τις ιδιωτικοποιήσεις.

«Η απόφαση της κυβέρνησης για εκχώρηση σε ιδιώτες επενδυτές του ποσοστού του δημοσίου στην ΟΠΑΠ ΑΕ, την κατά τεκμήριο πιο κερδοφόρα διαχρονικά ελληνική εταιρεία με συμμετοχή δημοσίου, είναι επιλογή που στρέφεται από κάθε άποψη κατά του δημοσίου συμφέροντος», αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους και επισημαίνουν ότι οι εργαζόμενοι «θεωρούν χρέος τους να αντιταχθούν στην παράλογη και ύποπτη αυτή αποκρατικοποίηση».


Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα