ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΛΙΝΩΝ!!!


ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ...
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝOYΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ...ΩΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ...ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!!


Ενα... νοσοκομείο του ΕΣΥ παραχωρεί το υπουργείο Υγείας στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες: 556 κρεβάτια σε δημόσια νοσοκομεία διατίθενται σε πολίτες που έχουν ιδιωτική ασφάλιση, δηλαδή περίπου όσες είναι και οι κλίνες του «Γ. Γεννηματάς». Στόχος, η ενίσχυση των εσόδων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Οπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση που φέρει τις υπογραφές του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και οδεύει προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι συμφωνίες του ΕΣΥ με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να έχουν επισφραγιστεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Η διάθεση των κλινών θα γίνει μέσω συμβάσεων που θα υπογραφούν μεταξύ των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.
Στις συμβάσεις οι ασφαλιστικές εταιρείες θα αποδέχονται το ισχύον κρατικό τιμολόγιο για τους νοσηλευομένους στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα