Με αποφαση του ιδιου του λυμπερη,απολυθηκε η αφροδιτη σημιτη απο τον best 92,6,μετα απο 11χρονια στο σταθμο


Oπως πληροφορηθήκαμε πριν απο λίγο, η Αφροδίτη Σημίτη απολύθηκε απο τον Best Radio 92,6, έπειτα απο 11 ολόκληρα χρόνια εκπομπών στο σταθμό.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες η Αφροδίτη Σημιτη, τόλμησε και έστειλε προσωπικό mail στον ιδιοκτήτη του σταθμού κ.Λυμπερη,στο οποίο και του ανεφέρε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι
στο σταθμό,οι οποίοι έχουν δεχθεί μέχρι τώρα απίστευτες μειώσεις μισθών,με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα...μιας και το κόστος για να πάνε στο χώρο εργασίας τους πλέον ειναι υπέρογκο αφού τα νεα studios του σταθμού είναι εκτός Αθήνας.
Ο κ.Λυμπερης, μετά το mail..."δεν ανέχθηκε" στο να του "βγάλει γλωσσά" μια εργαζομένη του και γι'αυτο προχώρησε στην απόλυση της!!!
Μιλάμε για συνθήκες απόλυτου εργασιακού μεσαίωνα ,μιας και αν τολμήσεις να πεις τη γνώμη σου στο αφεντικό σου... τότε σε τρώει η μαρμάγκα.
Η εν λόγω απόλυση είναι ακόμη πιο θλιβερή,μιας και το Mail εστάλει στον ιδιοκτήτη , μόνο και μόνο απο την αγάπη μιας ραδιοφωνικής παραγωγού για το σταθμό στον οποιο δούλευε μια δεκαετία τώρα και μαζι με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, έχτισε απο την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο BEST RADIO 92,6,ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα