ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.
ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ...

Με
κεντρικό αίτημα την απεμπλοκή από τη "μνημονιακή πολιτική" και με αντικυβερνητικά συνθήματα 3.500 χιλιάδες περίπου διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 11 το πρωί είχε ξεκινήσει το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ, προς την πλατεία Συντάγματος.
Σε δηλώσεις τους οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης έκαναν λόγο για αδιέξοδη πολιτική που οδηγεί στην περιστολή των κοινωνικών δικαιωμάτων και στην απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων.
Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους εργαζόμενους να ξεπεράσουν τις χωριστές συγκεντρώσεις και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και να ακολουθήσουν το παράδειγμα των κατοίκων της Κερατέας.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα