Ν.δενδιας: στον εισαγγελεα οι δικογραφιες για το indymedia-πανε να λογοκρινουν ενα μεσω αντιπληροφορησης


ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ,ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA.
ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΓΙΑ "ΚΑΦΡΙΚΑ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ- ΣΤΟ INDYMEDIA.
-ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ BLOGS,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΚΡΕΜΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ...ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ... (http://prezatv.blogspot.gr/2012/02/tv_09.html)
-ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ....ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
-ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ-
-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-
--6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ--
--ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ--
Οι δικογραφίες για το δικτυακό τόπο Indymedia βρίσκονται στον εισαγγελέα και δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της δικαιοσύνης, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.
Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για αδράνεια του ελληνικού κράτους μπροστά στην απίστευτη, όπως είπε, πρόκληση να προβάλλονται και να προωθούνται από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις. «Μέσα από την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απειλούνται Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα