Νεα δημοκρατια,πασοκ και δημοκρατικη αριστερα συμφωνησαν να μην γινει εξεταστικη για το πως μπηκε η ελλαδα δντ και φτασαμε στο μνημονιο!!!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ...ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;;;
---ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ---
Το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να έχει δοθεί στην δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας μεταξύ των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.
Χρειάστηκαν πολλές ώρες διαβουλεύσεων μεταξύ των κ.κ Λαζαρίζη – Σκανδαλίδη και Χατζησωκράτη για να καταλήξουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο κείμενο της προγραμματικής σύγκλησης.
«Η απαραίτητη προγραμματική συναίνεση ήδη έχει επιτευχθεί σε πάρα πολλά σημαντικά σημεία. Θα δοθεί πολύ σύντομα στη δημοσιότητα και θεωρώ ότι είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Άλλωστε αυτή ήταν και η εντολή του ελληνικού λαού στις πρόσφατες εκλογές. Ε λοιπόν, στην εντολή αυτή τα κόμματα που συνεργάστηκαν ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έδειξαν την ευθύνη τους απέναντι στο λαό, αλλά και απέναντι στις δύσκολες ώρες» είπε ο Πρωθυπουργός στην εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο
Keywords
Τυχαία Θέματα