Ο ΓΑΠ…ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ 20% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣEI ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Αποφασισμένος να προχωρήσει, με ή χωρίς ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις την «επόμενη μέρα», δηλώνει για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν για τον Γ. Παπανδρέου
παρά η αρχή ενός «μαραθώνιου» με εθνικούς στόχους και πολλούς κρίσιμους σταθμούς. Το είπε χωρίς περιστροφές στους πολιτικούς αρχηγούς - το είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα στις συναντήσεις με τους συνεργάτες του.Ζητεί τη συνεργασία με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για την «εθνική μάχη» αλλά δεν σταματά από τις «αρνήσεις». Μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε ενδοκυβερνητικό διάλογο, με τους υπουργούς, τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου και την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ, όπως δήλωσε χθες, το ίδιο διάστημα (άμεσα) θα κατατεθεί προς ψήφιση το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής θέλει να έχει εξασφαλίσει όρους ισχυρής διαπραγμάτευσης παρότι και εκ των πραγμάτων η χώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Λεφτά δεν υπάρχουν μετά τις 10 Ιουλίου, όμως η πέμπτη δόση φαίνεται ότι έχει εξασφαλιστεί - αν και δεν είναι ο μόνος στόχος.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα