Ο γιαννης χαρουλης ζωντανα στο mythopolis (277 city road, ec1v 1la london, united kingdom)


Αγαπητοί φίλοι, λόγω αυξημένης ζήτησης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την προσθήκη 3ης ημέρας στις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Χαρούλης στο Μυθόπολις!
Εκτός από τις 23/4 και τις 24/4, ο Γιάννης θα εμφανιστεί και την Τετάρτη 25/4! Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια φεύγουν!Τρέξτε για να πραγματοποιήσετε την δικιά σας κράτηση!
Anasa Promotions presents...
YIANNIS XAROULIS
Monday 23 & Tuesday 24
April
Time: 20.30
Ticket price: £22
Η Anasa Promotions με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τον Γιάννη Χαρούλη στη μουσική σκηνή του Μυθόπολις για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Απριλίου ελάτε να γνωριστούμε με μια ιδιαίτερη φωνή που όχι μόνο έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και που σίγουρα θα συνεχίσει να σαγηνεύει για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο Γιάννης Χαρούλης με καινούρια τραγούδια φέρνει τον νέο του ήχο σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας. Ταξιδεύει στο Λονδίνο για να μας παρουσιάσει χρώματα από το καινούριο του δίσκο και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένους του ήχους από το εξωτερικό και - όπως σε κάθε του πρόγραμμα – θα επιλέξει δημιουργίες συνθετών και τραγουδοποιών για να τις ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να μας κάνει όλους μια παρέα. Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται. 
Keywords
Τυχαία Θέματα