Ο οπαπ δεν είναι τσιφλίκι σας, κ. λουρόπουλε - δεν γινεται αξιοκρατικα η διανομη της διαφημιστικης πιτασ-καταγγελια


Το ΧΩΝΙ, πιστό στις σταθερές του αξίες, δημοσίευσε την Κυριακή την επιστολή που έστειλε ο εκ των εκδοτών της εφημερίδας, Γιώργος Χριστοφορίδης, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνο Λουρόπουλο.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος επικοινωνίας όταν οι επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τον κ. πρόεδρο έβρισκαν διαρκώς τοίχο... Το ΧΩΝΙ, ζητώντας απλώς ισονομία
και ισοτιμία, καλεί τον κ. Κ. Λουρόπουλο σε δημόσιο διάλογο. Περιμένουμε την απάντησή του, την οποία με χαρά θα δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα μας...
H επιστολή του Γιώργου Χριστοφορίδη στον Κωνσταντίνο Λουρόπουλο

"κ. Λουρόπουλε,
Το ΧΩΝΙ είναι η μεγάλη αντι-μνημονιακή κυριακάτικη εφημερίδα που κυκλοφορεί σε όλη την ελληνική επικράτεια εδώ και ένα χρόνο. Αλλά αυτό, ασφαλώς, το γνωρίζετε.
Επίσης γνωρίζετε ότι Το ΧΩΝΙ δεν έχει ποτέ συμμετάσχει σε καμία διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ. Το ΧΩΝΙ δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον Οργανισμό.
Γνωρίζετε, ακόμη, ότι εφημερίδες ανταγωνιστικές και με χαμηλότερη κυκλοφορία από Το ΧΩΝΙ έχουν εισπράξει χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά τη διάρκεια του 2012, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2013.
Το ΧΩΝΙ και προσωπικά εγώ προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με τον ΟΠΑΠ εδώ και περίπου έξι μήνες. Τοίχος.
Δεν ζητώ κάποια διακριτική μεταχείριση. Ζητώ, κατʼ αρχήν, μια επικοινωνία. Και, σε δεύτερο χρόνο, ζητώ μεταχείριση ανάλογη με αυτή που ο ΟΠΑΠ έχει επιφυλάξει στις υπόλοιπες ελληνικές εφημερίδες.
Από το φθινόπωρο του 2012 έχω επικοινωνήσει με τη διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΠΑΠ. Διότι, Το ΧΩΝΙ δεν ήρθε καν να ζητήσει απλά να συμμετάσχει στο πρόγραμμα καταχωρίσεων του Οργανισμού, παρότι το δικαιούται. Ηρθε με πρόταση για την προβολή του κοινωνικού έργου του ΟΠΑΠ, ώστε να το γνωρίσουν περισσότεροι Ελληνες πολίτες και να επωφεληθούν από αυτό. Η απάντηση που έλαβα ήταν πως έπρεπε να επικοινωνήσω από τη νέα χρονιά. Ετσι και έκανα. Κατέθεσα, μάλιστα, πλήρη πρόταση συνεργασίας, την οποία μάλιστα σας κοινοποίησα.
Δεν έλαβα καμία απάντηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα