ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ...
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΝ ΦΡΑΓΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!
Στα σκουπίδια κρύβεται χρυσός! Ακόμα μία «οφθαλμοφανής» απόδειξη, τα... συνεργεία με τα καροτσάκια σούπερ μάρκετ που διανύουν μεγάλες αποστάσεις και «σαρώνουν» τις γειτονιές της Αθήνας μαζεύοντας οτιδήποτε πολύτιμο. Πρόκειται για μια καινούργια γενιά, τους πειρατές της ανακύκλωσης, που διαφέρει από τους παραδοσιακούς ρακοσυλλέκτες, κι όχι κυρίως γιατί δεν διαθέτει όχημα μεταφοράς. Η βασική διαφορά είναι ότι ενώ οι ρακοσυλλέκτες και οι παλιατζήδες μαζεύουν συνήθως υλικά και αντικείμενα που θα πήγαιναν για πέταμα, συμβάλλοντας έτσι -με τον δικό τους τρόπο- στην ανακύκλωση, οι ομάδες με τα καροτσάκια σε μεγάλο βαθμό «κουρσεύουν» τους μπλε κάδους ανακύκλωσης από οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί σε καλή τιμή.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα