ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


"Τον σκότωσαν εν ψυχρώ. Ηταν άοπλος και του επιτέθηκαν οι διάφοροι μηχανισμοί". Η οικογένεια του 53χρονου οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη από τον Βύρωνα, που βρήκε τραγικό θάνατο στο συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, ξεσπά: "Μας φάγανε τον άνθρωπό μας. Να μη μας φάνε και το δίκιο μας", λέει στο "Εθνος" η Νίκη Κατσάνη, αδελφή της γυναίκας του εκλιπόντος.
"Ημασταν όλοι μαζί στο Σύνταγμα. Ο Δημήτρης, η γυναίκα του, εγώ και η κόρη του. Αοπλοι. Εγώ και η αδελφή μου φύγαμε για το σπίτι και μιλούσαμε με τον Δημήτρη στο
κινητό. Οταν έγινε η επίθεση, ο Δημήτρης την πήρε τηλέφωνο και της είπε: "Ελένη μας χτυπήσανε" κι εκείνη του απάντησε: "Δημήτρη μου, πρόσεχε, πρόσεχε". Ηταν η τελευταία φορά που η 52χρονη γυναίκα άκουγε τον άντρα της. Επειτα από λίγο την πήραν τηλέφωνο για να της πουν να τρέξει στον Ευαγγελισμό.
"Τι είναι αυτό, αν δεν είναι εν ψυχρώ δολοφονία; Να πετούν καπνογόνα και ό,τι άλλο μέσα στον κόσμο;", αναρωτιέται η κ. Κατσάνη. "Εμείς δεν είχαμε χημικά. Ημασταν άοπλοι. Ο Δημήτρης δεν ήταν εκεί για βόλτα. Αγωνιζόταν για να έχει ο κόσμος δουλειά και να ζει αξιοπρεπώς. Ο Δημήτρης ήταν χωρίς μεροκάματο και η γυναίκα του κι αυτή άνεργη, με ένα δάνειο 750 ευρώ τον μήνα και δύο κόρες 29 και 22 ετών. Να καθόμαστε να προσκυνάμε; Πήγαμε να αγωνιστούμε".
Διαβάστε περισσότερα »


Keywords
Τυχαία Θέματα