Οι τρομοκρατες μισθοφοροι της cia στη συρια... σφαζουν τους χριστιανους (french bishop: syrian soldiers face foreign fighters, mercenaries, and militants)


Γάλλος Καθολικός Επίσκοπος Philippe Tournyol-C​los: "Η εκκλησία εκφράζει φόβους για συστηματικ​ή εθνοκάθαρσ​η εναντίον των χριστιανών στην πόλη Χομς"
Οταν στις 28 Φεβρουαρίου 2012 έγινε η ανάρτηση σχετικά με τους εμπρησμούς τις δολοφονίες και τους διωγμούς στη χριστιανική συνοικία Hamidia της πόλης Homs υπήρχε μια αμφιβολία για το μέγεθος των γεγονότων. Δυστυχώς έρχεται σήμερα ο Γάλλος Καθολικός Επίσκοπος Philippe Tournyol-Clos να δηλώσει στους...
Los Angeles Times:
"Η εκκλησία εκφράζει φόβους για συστηματική εθνοκάθαρση εναντίον των χριστιανών στην πόλη Χομς", και συνεχίζει " η εκκλησία του Mar Elian" έχει σχεδόν καταστραφεί, η εκκλησία της "Παρθένου Μαρίας" έχει καταληφθεί από ενόπλους.Τα σπίτια των κατοίκων έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και η συνοικία έχει ερημώσει.
Τα σπίτια έχουν καταληφθεί από διάφορες ένοπλες ομάδες χρηματοδοτούμενες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.Οι 138.000 κάτοικοι έχουν καταφύγει στη Δαμασκό,το Λίβανο και τα χωριά γύρω από την πόλη της Homs.
Στην πραγματικότητα οι Σύροι στρατιώτες μάχονται με μισθοφόρους από τον Κόλπο, Λίβυους, Λιβανέζους και Τούρκους."
Η συντριπτική πλειοψηφία των 2.300.000 Χριστιανών της Συρίας είναι Ελληνορθόδοξοι, 800.000 -1.000.000 περίπου. Τα άλλα δόγματα είναι Ελληνες Καθολικοί, Ελληνες Μελκίτες (Ουνίτες), Αρμένιοι και Χριστιανοί πρόσφυγες από το Ιράκ, Καθολικοί Χαλδαίοι και Ασσύριοι στην πλειοψηφία τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/06/cia-french-bishop-syrian-soldiers-face.html
ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2012
Keywords
Αναζητήσεις
μισθοφοροι της cia
Τυχαία Θέματα