Παρεμβαση του κ. στεφανοπουλου-να παραμεινει η κυβερνηση παπαδημου μεχρι το τελος της τετραετιασ-εχουν παθει ολοι τους μαλακυνση μετα τα 80 που παραμενουν στη πολιτικη;;;


Με μία ηχηρή παρέμβαση ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής στήριξε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και πρότεινε την παράταση της θητείας της κυβέρνησης συνεργασίας μέχρι το τέλος της τετραετίας.
Η δραματική έκκληση του κ. Στεφανόπουλου έρχεται σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για τη χώρα. Μεταξύ άλλων, ο τέως ΠτΔ αναφέρει πως «οι εκλογές δεν πρόκειται να ωφελήσουν αλλά θα βλάψουν με βεβαιότητα τη χώρα». «Δεν χρειαζόμεθα εκλογές, αλλά μία κυβέρνηση με ικανότητες και γνώση που θα εργασθεί για να βγάλει τη χώρα έξω από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει. Μία κυβέρνηση με πρωθυπουργό που διαθέτει αυτά τα προσόντα, με κύρος και γνωριμίες στο εξωτερικό αλλά και ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς. Και τον έχουμε. Εννοώ τον κ. Παπαδήμο» επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα