Πλατεια κυπρου: μισος χωρις ορια απεναντι σε μεταναστες απο τους γνωστους αγνωστους φασιστες


ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...Μ[ΡΑΒΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ --ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--
Οι Αιγύπτιοι μετανάστες που δέχθηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 8ης Μαΐου περιέγραψαν στο tvxs.gr
τα γεγονότα όπως έχουν εξελιχθεί μέχρι σήμερα. Από τις μαρτυρίες τους προκύπτει ότι δέχθηκαν απειλές από αστυνομικό στο ΙΑ αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και ότι στο ίδιο τμήμα εμφανίζουν συνεχώς εμπόδια στην προσπάθειά τους να καταθέσουν μήνυση. Ένα από τα θύματα πιστεύει ότι ο αστυνομικός που τους απείλησε ότι «θα σας σπάσω το κεφάλι» ειδοποίησε τους μαυροφορεμένους που τους περίμεναν λίγα μέτρα μετά από το τμήμα και τους επιτέθηκαν. Δύο μέρες αργότερα ακόμη δύο μετανάστες δέχθηκαν επίθεση από «μαυροφορεμένους» με μηχανές, πάλι κοντά στην πλατεία Κύπρου. Η πρόθεση του ενός να υποβάλει μήνυση και πάλι δεν μπορεί να προχωρήσει..
Της Κατρίν Αλαμάνου
Στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, ο Μομτάζ ειδοποιήθηκε να πάει στο Ι.Α. αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να πάει εκεί τα χαρτιά του ανιψιού του, Μαλάκ, ο οποίος κρατείτο και είχε ξεχάσει την άδεια παραμονής στην οικία του. Μαζί με τον Μαλάκ κρατείτο και ο Αιγύπτιος συμπατριώτης τους και φίλος, ο Μπισόι.
Keywords
Τυχαία Θέματα