ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ!!! – ΑΥΤΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΟΣ,ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ...ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ;ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ
ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής για τους σύμβουλους αποκρατικοποιήσεων ενώ άμεσα θα δημιουργηθεί και το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αμέσως μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις με βάση το πρόγραμμα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε :

• Την άμεση υιοθέτηση επιπρόσθετων παρεμβάσεων για το 2011 ύψους άνω των 6 δις Ευρώ ώστε να επιτευχθεί η μείωση του ελλείμματος στο 7,5% του ΑΕΠ στο τέλος του έτους και να δημιουργήσουμε ταχύτερα πρωτογενή πλεονάσματα.

• Την υιοθέτηση παρεμβάσεων ύψους περίπου 22 δις Ευρώ στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου για την περίοδο 2012-2015 ώστε το δημοσιονομικό έλλειμμα να μειωθεί κάτω του 3% το 2014 και κοντά στο 1% του ΑΕΠ το 2015 δημιουργώντας έτσι πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 6% τα οποία θα οδηγήσουν στη μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα