Πως η αστυνομια θα σπασει τους μεταναστες και τους προσφυγες σε πειραια και ειδομενη #refugeesgr

Συμφωνα με δηλωσεις κυβερνητικων στελεχων, στοχος της κυβερνησης ειναι να αδειασει μεχρι το Πασχα το λιμανι του Πειραια απο προσφυγες και μεταναστες ...οπως επισης να "αδειασει" συντομα και η Ειδομενη.

Παρακατω σας παραθετουμε βαση της εμπειριας μας τα πιο βασικα σεναρια για το πως θα επιτευχθει αυτο.

Στο λιμανι του Πειραια:
1) "Ομαδες" θα προσπαθησουν να "ψησουν"
τους μεταναστες και τους προσφυγες να "επαναστατήσουν" κανοντας καταληψεις σε κεντρικα σημεια της Αθηνας, οπως Συνταγμα,Πανεπιστημιο,Ομονοια,πλ.Βικτωριας...οπου ετσι θα τους "μαζεψουν" οι αρχες και θα τους οδηγησουν με συνοπτικες διαδικασιες σε κεντρα κρατησης.
2) Θα στηθει βιαιο σκηνικο στον Πειραια που στοχο θα εχει και παλι την διασπαση τους και την σταδιακη μεταφορα τους στα κεντρα κρατησης.

Στην Ειδομενη:
1) Θα στηθουν κατα τοπους "καταληψεις" ή κατασκηνωση στη Θεσσαλονικη ή σε κοντινοτερη περιοχη οπου επισης θα εχει στοχο και σκοπο την συλληψη και την μεταφορα τους σε κεντρα κρατησης.
2) Θα στηθει βιαιο σκηνικο στην Ειδομενη με αποτελεσμα απο μονοι τους οι προσφυγες να αναζητησουν τροπους να πανε σε κεντρα υποδοχης/κρατησης μεταναστων-προσφυγων...οπου εκει θα γινει το "ξεσκαρταρισμα" και οι "αναμενόμενες κινησεις" απο τις Ελληνικες αρχες.

Δυστυχως η κυβερνηση,ακομη δεν εχει ενα οργανωμενο σχεδιο για το τι θα απογινουν πραγματικα αυτοι οι ανθρωποι που ειδαν τον χαρο με τα ματια τους...και τους χρησιμοποιεί για να κανει τα πολιτικα της παιχνιδια.

ΠΡΕΖΑ TV
Keywords
Τυχαία Θέματα