Προσοχη:επεστρεψαν στις πιατσες οι ιεροδουλες με aids που ειχαν συλληφθει!!!


Καμια μεριμνα δεν υπηρξε για τις οροθετικες ιεροδουλες που ειχαν συλληφθει πριν τις εκλογες της 6ης Μαϊου,κατα τη διρκεια πραγματοποιησης επικοινωνιακου τρικ του Ανδρεα Λοβερδου στο Υπ.Υγειας,ωστε να δειξει πως κανει δουλεια και παραγει εργο.
Δυστυχως οπως μαθαινουμε,αντι οι κοπελες αυτες να ειναι σε καποια κεντρα κακοποιημενων γυναικων ή σε καποια αλλα κεντρα φιλοξενειας
και μεριμνας,ωστε να καταφερουν να ορθοποδισουν,παλευοντας παραλληλα με την ασθενεια τους...ξαναβγηκαν στις πιατσες στο κεντρο της Αθηνας,με οτι αυτο συνεπαγεται τοσο για τις ιδιες,οσο και για τους πελατες που θα ανε μαζι τους.
Μια απο αυτες τις κοπελες σε ρεπορταζ του Παναγιωτη Σουρλη για το Πρωτο Θεμα δηλωσε:«Είναι αλήθεια ότι έχω ΑIDS. Η Αστυνομία με συνέλαβε μαζί με τις άλλες κοπέλες». Η 31χρονη Ρουμάνα δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή της μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας της. «Θέλω να ζήσω, έχω δύο μικρά παιδιά. Με άφησαν ελεύθερη προκειμένου να παρακολουθήσω το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ. Τώρα είμαι “καθαρή”, έχω σταματήσει τα ναρκωτικά».
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα